GERAARDSBERGEN - Vijfde en zesdejaars GO! Centrum krijgen les in volledig vernieuwde lokalen

GERAARDSBERGEN - Vijfde en zesdejaars GO! Centrum krijgen les in volledig vernieuwde lokalen

Foto
 

De leerlingen van de derde graad van GO! Centrum Geraardsbergen hebben het duidelijk naar hun zin in de vernieuwde lokalen. ‘Op 2 september werd er namelijk gestart met team teaching’, vertelt directeur Stijn Haegeman.

 

De leerlingen schalen zichzelf in en krijgen de mogelijkheid om les te volgen in de instructieruimtes, doen aan groepswerk in de grote werkruimte of werken zelfstandig in de stille werkzone. Ze worden optimaal begeleid door verschillende leerkrachten en gaan aan de slag met weekplanners. Bedoeling is om de leerlingen nog beter te begeleiden en persoonlijker op te volgen. Op regelmatige basis houdt de klastitularis met de leerlingen coachinggesprekken waarbij naast de evolutie van de leerling ook gepeild wordt naar het welbevinden. Dit alles gebeurt in een uitdagende en krachtige digitale leeromgeving! Door ons onderwijs af te stemmen op de hedendaagse noden en in te spelen op het werkniveau van de leerlingen zijn we er van overtuigd helemaal klaar te zijn voor de toekomst.

 

‘Aanstaande vrijdag 6 september zetten we onze schooldeuren open zodat iedereen een bezoekje kan brengen aan de klas van de toekomst. Iedereen is welkom van 16u tot 16u30!’ besluit directeur Stijn Haegeman.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 sep 2019
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jimmy Godaert | 23 mei 2020

archief