GERAARDSBERGEN - Nieuwe terrasoverkapping TC Grimminge ingehuldigd

GERAARDSBERGEN - Nieuwe terrasoverkapping TC Grimminge ingehuldigd

224dwred1w41nieuwe-terrasoverkapping-tc-grimminge-ingehuldigd
 

Onder begeleiding van vakleerkracht Stijn De Graeve werkten de leerlingen van het 6de jaar ‘Houtbewerking’ vorig schooljaar aan een mooie terrasoverkapping met zitbank, die werd aangesloten aan een bestaande chalet van de  tennisclub Grimminge.

 

Om het welslagen van het project te vieren nodigde het bestuur van TC Grimminge de directie en leerlingen van het Atheneum uit op een feestelijke opening van hun vernieuwd overdekt terras. In zijn toespraak benadrukte de voorzitter van de tennisclub Filip Van Der Meersch dat de realisatie een serieuze meerwaarde voor de club betekende en de prestatie die de afdeling houtbewerking leverde ver hun verwachtingen overtrof.

 

De leerkracht is fier op zijn pupillen: “De leerlingen werkten op verplaatsing en in realistische arbeidsomstandigheden waarbij ze rekening moesten houden met prijs, kwaliteit en veiligheid.

 

Directeur Brecht Bersoons besluit: “De leerlingen hebben en puike prestatie geleverd.  Het Atheneum wil in kader van het vernieuwend onderwijs in de toekomst blijven inzetten op dergelijke uitdagende en realistische projecten.”

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 sep 2019
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jimmy Godaert | 23 mei 2020

archief