GERAARDSBERGEN - Laat u verwennen door ‘Strekenwijven’

GERAARDSBERGEN - Laat u verwennen door ‘Strekenwijven’

224dwred2w42-laat-u-verwennen-door-strekenwijven
 

Op 20 oktober gaat vanaf 14u in De Spiraal het evenement ‘Strekenwijven’ door. Dit evenement is een, op vrouwen gerichte, namiddag door en voor lokale handelaars.

 

Er zijn een DJ, een fotograaf, kinderopvang, een mannencrèche (bar) en meer dan 40 lokale ondernemingen aanwezig. De inkom in gratis.

 

“Het doel van dit evenement is om lokaal shoppen aan te moedigen. Om handelaars en zelfstandigen een duwtje in de rug te geven qua naamsbekendheid én om de bezoekers te laten ontdekken wat de stad Geraardsbergen allemaal te bieden heeft.” zegt organisator Kari Vanden Herrewegen. “Het is belangrijk om te laten zien dat we als stad zo veel te bieden hebben dat we gerust meer lokaal kunnen winkelen. De lokale economie steunen in plaats van de Belgische of buitenlandse. Ik wil laten zien dat je een goede service met eerlijke prijzen evengoed bij ons  kan krijgen dan bij websites die eindigen op .nl of .com.”

 

Er zullen verkoopstanden aanwezig zijn, maar ook dienstenstanden. Voor vijf euro per dienst kunnen de bezoekers deze uitproberen. Tevens krijgen de eerste 30 bezoekers een goodiebag, maar deze kan ook aangekocht worden voor 2 euro.

 

Voor meer informatie kan je een kijkje nemen op de Facebookpagina:https://www.facebook.com/strekenwijven/

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 okt 2019
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief