GERAARDSBERGEN - Gaudicanto houdt jubileumconcerten

GERAARDSBERGEN - Gaudicanto houdt jubileumconcerten

224dwfrontw43gaudicanto-houdt-jubileumconcerten
 

Gaudicanto organiseert op 9 november om 20.00u een jubileumconcert naar aanleiding van hun 40 jarig bestaan in de  Machariuskerk te Nederboelare. Op 10 november herhalen ze dit concert om 20.00u in de basiliek van Halle. Op het programma staan de Kroningsmis van Mozart en het Gloria van Vivaldi.

 

Wat in het Denderdorp Grimminge in 1979 begon als een parochiekoor zoals er zovele waren, is 40 jaar later uitgegroeid tot een koor dat sinds het aantreden van dirigent Marc Gerain voor geen kleintje vervaard is. Marc studeerde na zijn basisopleiding in de Geraardsbergse muziekacademie aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel. Hij behaalde er diverse diploma’s (o.a. piano bij J. Brouwers) en het eindgetuigschrift Hogere Muziekanalyse bij André Laporte.

 

Grote producties met gerenommeerde vocale solisten, bekende pianisten, organisten en andere instrumentalisten en zelfs met harmonieën, symfonieorkesten en jazzensembles getuigen van het kunnen van Gaudicanto.

 

Voor zijn veertigste verjaardag trakteert het koor zijn publiek op twee graag gehoorde werken, aangevuld met een paar verrassingen. Vier vocale solisten met naam en faam en een kamerorkest zullen samen met het vijftigkoppig koor van beide concerten onvergetelijke avonden maken.

 

Tickets kunnen besteld worden via gaudicanto@gmail.com of op 054 58 65 50.

 

Prijzen: 18 € in voorverkoop en 20 € aan de kassa. Kinderen tot 12 jaar gratis en wie nog geen 19 is betaalt: 8 € (10 € terug aan de kassa.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 okt 2019
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief