Nieuwe consultatieruimtes gynaecologie op campus GERAARDSBERGEN

Nieuwe consultatieruimtes gynaecologie op campus GERAARDSBERGEN

Nieuwe-consultatieruimtes-gynaecologie_asz_ger
 

Een afspraak bij de gynaecoloog of vroedvrouw? Dit kan bij het A.S.Z. Geraardsbergen voortaan in fonkelnieuwe consultatieruimtes. De consultatie gynaecologie bevindt zich nu in gebouw Verhaeghe op de 1ste verdieping en dus niet langer naast de vroegere materniteit. Deze laatste sloot haar deuren op 1 juli 2019, omdat het aantal bevallingen in een kleinere kraamafdeling als deze in Geraardsbergen ver onder de quota bleef die minister Maggie De Block vooropstelde in haar plannen om het ziekenhuislandschap te hervormen.

 

“Een moeilijke periode”, aldus Sabine Siau, algemeen directeur wnd. van het A.S.Z. “Maar ondanks de besparingen die de overheid de gezondheidssector oplegt en de ziekenhuizen treft, zijn we nooit gestopt met investeren in de toekomst.”

 

Zwangerschapsopvolging en begeleiding alsook de kindergeneeskundige opvolging na de bevalling zijn dan ook nooit weggeweest in Geraardsbergen. Integendeel. Het aanbod werd nog versterkt. Bovendien kunnen de gynaecologen hun patiënten voortaan ontvangen in nieuwe, moderne consultatieruimtes met veel lichtinval.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 okt 2019
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief