GERAARDSBERGEN - Servicclub Fifty-One steunt welzijnsschakel Fifty-One

GERAARDSBERGEN - Servicclub Fifty-One steunt welzijnsschakel Fifty-One

224dwred3w44-51club-steunt-steksken
 

De serviceclub Fifty-One organiseerde als fundraiser een gezellige filmavond. Het massaal aanwezige publiek kreeg de kans om in avant première de film torpedo te bekijken. Voor de aanvang van de film gaf voorzitter Kurt Lemmens een korte toespraak over de werking van de club goede doelen ze steunen.

 

“Het verhaal van Fifty –One  startte ongeveer 40 jaar geleden met als een van de grote doelstellingen het ondersteunen van lokale projecten ten voordele van de minderbedeelden uit de samenleving. In 2018 werd ongeveer 30.000 euro uitgedeeld aan goede werken zoals steun aan de Alzheimerlia, een kerstdiner en een dag in de zoo van Planckendael voor kansarmen.” zegt Kurt  “ Met de  opbrengst van deze avond willen we de welzijnsorganisatie ’t Steksken steunen .  Het doel van ’t Steksken is een het vangnet vormen dat mensen in armoede dikwijls missen.”

 

Voorzitter van ’t Steksken Ann Van Nieuwenhove mocht dan ook van de serviceclub Fifty-One een cheque ter waarde van 1500 euro ontvangen. “ Een welgekomen bedrag dat we nuttig kunnen besteden ten voordele van mensen die het minder goed hebben.” besluit Ann.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 okt 2019
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief