GERAARDSBERGEN - NOT speelt Olijfje en haar moordenaars

GERAARDSBERGEN - NOT speelt Olijfje en haar moordenaars

Jim_4879
 

Het Nieuw Ophasselts Toneel speelt in zaal De Garve in Ophasselt het toneelstuk Olijfje en haar moordenaars. De voorstellingen vinden plaats op vrijdag 22, zaterdag 23, woensdag 27, vrijdag 29, zaterdag 30 november telkens om 20.00u

 

Het verhaal gaat over Olijfje, een wat wereldvreemd, maar helderdenkend vrouwtje, die samenwoont met haar kat, mijnheer Oscar, in een groot en vervallen herenhuis. Iedere dag schuimt ze met haar karretje de straten af en hamstert alles wat ze vindt. Ze leeft een vredig bestaan onder het motto “als je de mensen graag ziet, zien ze u ook graag” tot ze bezoek krijgt van een onguur trio. Ze laat zich door de valse vriendelijkheid van de drie gangsters inpalmen en biedt hen onderdak. De drie hebben echter duidelijk andere bedoelingen dan vrienden te worden met Olijfje. “Olijfje en haar moordenaars” is een boeiende komische thriller met een opeenvolging van dubbelzinnige situaties, misverstanden en gekke toestanden.

 

Reserveren kan via de NOT-GSM 0476/02.58.02, via www.not-online.be of via de NOT-leden. De inkomprijs bedraagt 10 euro en er wordt 5 euro terugbetaald aan de kassa voor -12 jarigen.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 nov 2019
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief