GERAARDSBERGEN - LEO club boven doopvont gehouden

GERAARDSBERGEN - LEO club boven doopvont gehouden

Jim_4967-1
 

Geraardsbergen is een serviceclub rijker. Tijdens een academische zitting in het stadhuis werd de LEO club boven de doopvont gehouden.  Dankzij de inspanningen van LEO advisor Geert Lenvain, lid van de peterclub Lions Geraardsbergen ontluikte het zaadje dat in de winter van 2017-18 geplant werd tot een volwaardige club die wil ten dienste staan van mensen uit de stad die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

 

LEO club Geraardsbergen bestaat uit 15 gemotiveerde jongeren onder leiding van voorzitter Tilly Hylebos die een sociaal engagement willen opnemen.

 

Het sociaal doel dat ze steunen is Binnenste buiten, een groep van een 15-tal jongeren met een beperking die door hun begeleiders geholpen worden om hun vrijetijdsbesteding in te vullen.

 

Tijdens de academische zitting werden na de gebruikelijke speeches de LEO-leden voorgesteld, waarna het charter ondertekend werd. Alle leden kregen daarna hun LEO pin opgespeld. Ook het manneken –pis werd geïntroniseerd als LEO lid en mocht zijn pin ontvangen.

 

Aan het einde van de academische zitting werden nog fanions  met bevriende Leo en Lion clubs uitgewisseld. Daarna volgde nog een receptie en dansfeest in Villa Wilson.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 nov 2019
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jimmy Godaert | 06 sep 2020
Jimmy Godaert | 06 sep 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 01 sep 2020

archief