GERAARDSBERGEN - Lionsclub schenkt 110 kerstpaketten aan minderbedeelden

GERAARDSBERGEN - Lionsclub schenkt 110 kerstpaketten aan minderbedeelden

Img_2419
 

De lokale Lionsclub heeft dit jaar opnieuw ‘Kerstpakketten’ bezorgd aan behoeftige gezinnen in de Oudenbergstad en omstreken. Een traditie en mooi gebaar die de mensen die het écht nodig hebben, helpt om in de eindejaarsperiode alsnog een feestdis en warmer familiaal gevoel te creëren.

 

Er werden in totaal zo’n 110 pakketten bij wijze van kerstgeschenk verdeeld en persoonlijk aan huis bezorgd aan de minderbedeelden door de Lionsleden. De club wenst hen een fijne eindejaarsperiode en het allerbeste voor 2020.

 

“Het ‘Kerstpakket’ is in feite een voedselpakket dat bestaat uit zo’n 25 nuttige artikelen, voornamelijk voor dagelijks gebruik.   De Lionsclub investeert zo’n € 4.000 in deze actie.  Dit is mede mogelijk door de steun van onze leden, sympathisanten en sponsors tijdens één van onze talrijke fondsenwervingsactiviteiten zoals de  Kerstrozenverkoop of de  Dine & Dance avond een eet- en dansgelegenheid die plaatsvindt in De Spiraal.” zegt Stani Brocorens , coördinator van het ‘Kerstpakketten’ project.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 dec 2019
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief