GERAARDSBERGEN - Bart Verhaeghe boeit ondernemers op Unizo nieuwjaarsgebeuren

GERAARDSBERGEN - Bart Verhaeghe boeit ondernemers op Unizo nieuwjaarsgebeuren

Jim_60901
 

De lokale Unizo afdeling hield haar jaarlijkse nieuwjaarsreceptie in de gebouwen van deriti ramen en deuren in Ophasselt. Tijdens het event fungeerde topondernemer  Bart Verhaeghe als gastspreker. Bart is naast  ondernemer ook voorzitter van Uplace en van Club Brugge en leidt een familieholding. Hij is gedreven in alles wat hij doet: zowel in het ondernemen en investeren als in zijn maatschappelijk engagement. Verhaeghe bestudeert, analyseert en neemt actie.

 

In zijn uiteenzetting had hij het onder meer over  de belangrijke maatschappelijke waarden die als in een gezin van vijf meekreeg en ook de rode draad in zijn professionele carrière vormen en hoe zijn (internationale) loopbaan in vastgoed en sport hem hebben verplicht om strategisch en op lange termijn te denken.

 

Tevens had hij het over de steun die hij tracht te geven aan het antikankerfonds en de Club Brugge Foundation die door de kracht van het voetbal een grote sociale rol vervult. Verder wist hij het publiek te boeien met zijn de denk- en doetank Itinera die in alle objectiviteit en totale onafhankelijkheid grote maatschappelijke vraagstukken onderzoekt, met het oog op verbetering van het beleid.

 

Bart Verhaege kwam tot besluit dat indien we met zijn allen ondernemend en verantwoordelijk in het leven staan we onze maatschappij weer naar de top kunnen brengen. Het draait daarin enkel om durven. Durf te veranderen, durf risico’s te nemen, durf problemen te benoemen, durf ambitieus te zijn. Maar vooral: durf te dromen.

 

Na een meer dan geslaagde uiteenzetting  was het dan tijd voor het tweede gedeelte van de avond, de receptie en netwerkmoment.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 jan 2020
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jimmy Godaert | 06 sep 2020
Jimmy Godaert | 06 sep 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 01 sep 2020
Marc Colpaert | 20 jul 2020

archief