GERAARDSBERGEN - El Faro uitvalsbasis voor supportersclub Arne Marit

GERAARDSBERGEN - El Faro uitvalsbasis voor supportersclub Arne Marit

Jim_6402
 

Café El Faro op de top van de Bosberg is sinds kort het supporterslokaal van de 20-jarige wielrenner Arne Marit uit Vollezele. Guido Debleser, voorzitter van Galmaarden Sportief, lag aan de basis van dit supporterslokaal.

 

Arne Marit is sinds kort renner bij de beloftenploeg van Lotto-Soudal. Hij gaat nu van start in zijn derde seizoen en heeft ondertussen al enkele wedstrijden gewonnen. Arne kon vorig jaar de grote prijs Claude Criquielion en een etappe in de Tour van Navarra op zijn palmares schrijven. Ook pakte hij al enkele ereplaatsen.

 

Omdat Marit woonachtig is in Vollezele rijpte bij Guido Debleser het idee om voor hem een supportersclub op te richten. “Arne is van onze gemeente, dus was het toch wel een beetje logisch dat hij hier in eigen streek een supportersclub en lokaal moet hebben”, zei Guido. “ De uitbater van Café El Faro was al snel gevonden voor het idee en zo werd er zowel buiten als binnen in het café El Faro een groot bord geplaatst, met de vermelding dat in dit deze horecazaak de supportersclub van Arne is gevestigd.”

 

Op zaterdag 1 februari was er dan een inschrijvingsdag waar Arne aanwezig was om alle lidkaarten van zijn supporters te voorzien van zijn handtekening.

 

Wie wil er zich nog altijd lid maken van de fanclub van Arne Marit. Lidkaarten (€15 /st) te koop in El Faro. Als lid drinkt u gratis Chimay Dorée bij iedere podiumplaats van de streekrenner en kan u b.v. voordeliger mee op verplaatsing met de bus naar wedstrijden en word u op de hoogte gehouden van wedstrijden en uitslagen.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 feb 2020
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jimmy Godaert | 06 sep 2020
Jimmy Godaert | 06 sep 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 01 sep 2020
Marc Colpaert | 20 jul 2020

archief