GERAARDSBERGEN - Eerste Toog palmt op 2 maart stadscentrum in

GERAARDSBERGEN - Eerste Toog palmt op 2 maart stadscentrum in

Editiepajot_jimmy_godaert____ressorken____voorgesteld_op_eerst_toog
 

Eén van de gezelligste jaarmarkten van de Denderstreek komt er weer aan. De jaarlijkse Eerste Toog maakt zich in het centrum van Geraardsbergen op om heel wat kooplustigen en levensgenieters te ontvangen. Op maandag 2 maart van 9.30 tot 17 uur staan doorheen het centrum meer dan 130 marktkramers en standwerkers, die hun waren tentoonstellen en demonstreren.

 

In de volgende straten vind je marktkramers uit verschillende uithoeken van het land: Brugstraat, Kaai, Begijnhofkaai, Grotestraat, Oudenaardsestraat (vanaf Adamstraat richting Grotestraat), Lessensestraat (vanaf Grotestraat tot aan kruispunt Stationsplein), Adamstraat, Stationsplein (rechterkant vanaf de Lessensestraat), G. Verhaeghelaan (van Kattestraat tot aan Stationsplein) en Gasthuisstraat (van Grotestraat tot aan de Gustaaf Verhaeghelaan).

 

Er is een ruim aanbod textiel, accessoires, juwelen, handtassen, lederwaren, beddengoed, versieringen, dierenbenodigdheden, en zo veel meer. Daarnaast staan de vele eet- en drankstandjes tussen de koopwaren klaar om van die dag een “Verwen-”dag te maken voor groot en klein! Zoals altijd staan de kermisattracties op het Stationsplein en op de Markt/Vesten.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 feb 2020
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jimmy Godaert | 06 sep 2020
Jimmy Godaert | 06 sep 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 01 sep 2020

archief