GERAARDSBERGEN - Guustje is klaar voor het nieuwe speelpleinjaar

GERAARDSBERGEN - Guustje is klaar voor het nieuwe speelpleinjaar

Acrord32_9ocnovz0j9
 

De paasvakantie staat voor de deur en ook de zomer komt stilletjes aan dichterbij. Hoog tijd voor Speelplein Guustje om de speelkledij uit de kast te halen en kinderen een fantastische vakantie te bezorgen. Guustje kan dit niet alleen en heeft hiervoor verschillende animatoren nodig. Word je dit jaar 16 en heb zin om eens iets nieuws te proberen? Wil je graag een leuke tijd beleven en nieuwe vrienden voor het leven maken? Kom dan zeker langs tijdens het infomoment & animatorenavond op zaterdag 29 februari 2020 in JC De Spiraal. Dit jaar staat het in het teken van ‘Harry Potter’.

 

We starten de dag om 17u00 met een presentatie over de werking van het speelplein. Je komt enerzijds te weten hoe een speelpleindag eruit ziet, wat jouw taken zijn en hoe je kinderen een fantastische dag bezorgd. Anderzijds vertellen we ook wat er voor jou als animator inzit. Na de presentatie is er tijd voor extra vragen en kan je een animatorenfiche invullen. Breng gerust jullie bezorgde mama’s en papa’s mee zodat ook zij weten wat er op het speelplein gebeurd.

 

Om 19u00 starten we met een animatorenavond zoals we die wekelijks op het speelplein doen. We voorzien iets om te eten en daarna is het tijd om te spelen. Dit is het perfecte moment om kennis te maken met onze animatoren en onze speelpleinsfeer te ontdekken. Hou zeker onze facebookpagina in de gaten en kom alles te weten over Speelplein Guustje. Wij maken er een fantastische zomer van.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 feb 2020
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jimmy Godaert | 06 sep 2020
Jimmy Godaert | 06 sep 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 01 sep 2020
Marc Colpaert | 20 jul 2020

archief