Bruno Vanobbergen te gast bij Rotary GERAARDSBERGEN

Bruno Vanobbergen te gast bij Rotary GERAARDSBERGEN

Jim_7271
 

Rotary Geraardsbergen organiseerde voor de derde maal haar causerie voor de jeugd. In 2017 organiseerden ze in dit kader een eerste editie waarbij Jan De Schepper toen kwam spreken over “Kopmannen – wat leiders kunnen leren van topsporters”, in 2019 kwam Nick Huysmans van het internationale audit en advies kantoor, BDO, spreken over Cybersecurity. Dit jaar kwam Bruno Vanobbergen spreken over “Jeugdzorg, een zorg en opdracht voor ons allen.”

 

Bruno Vanobbergen is kinderrechtencommissaris geweest. Hij was de volwassen pleitbezorger van onze Vlaamse kinderen met én zonder pamper . In februari 2019 stopte hij er na 10 jaar mee om aan de slag te gaan bij het Vlaams Agentschap Opgroeien als algemeen directeur. Onlangs werd hij ook bestuurder van 24 Gentse katholieke scholen.

 

Tijdens de uiteenzetting vertelde Bruno voor een twintigtal jonge leiders uit het verenigingsleven en de jeugdbewegingen van Geraardsbergen op een zeer innemende manier over zijn onuitputbare ervaringen en zijn oprechte band met de jongeren.  De verwachtingen werden meer dan ingelost. Getuige hiervan is dat er tussen de jongeren en Rotary leden nog lang werd nagepraat over het thema.

 

Volg zeker de facebookpagina van Rotary Club Geraardsbergen, want ook volgend jaar zal opnieuw een event voor de jeugd georganiseerd worden!

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 mrt 2020
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jimmy Godaert | 06 sep 2020
Jimmy Godaert | 06 sep 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 01 sep 2020

archief