GERAARDSBERGEN - SU fm gaat radio maken voor woonzorgcentra

GERAARDSBERGEN - SU fm gaat radio maken voor woonzorgcentra

Foto-su-fm-team
 

SU fm, de plezantste radiozender van Geraardsbergen, Lierde en Ninove, wil alle bewoners en personeel van de woonzorgcentra een hart onder de riem steken. En daarom maken ze voor heel wat woonzorgcentra uit onze streek een speciaal radioprogramma. Vanaf zaterdag 18 april plaatsen we elke dag één woonzorgcentrum in de kijker en draaien we muziek voor alle bewoners en hun personeel. Dit tussen 12 en 14 uur.

 

“We willen met deze attentie een beetje licht brengen voor bewoners en personeel van alle woonzorgcentra uit onze streek” zegt radiodeejay Renata van SU fm. “En trachten zo bewoners en familie dichter bij elkaar te brengen. Al 11 woonzorgcentra reageerden heel enthousiast en dankbaar voor ons initiatief.”

 

SU fm doet ook een warme oproep aan alle familieleden en vrienden die iemand kennen in een woonzorgcentrum in onze streek. Tijdens twee uur hartverwarmende radio brengen ze bij SU fm groetjes en verzoekjes van, maar ook voor de woonzorgcentra.

 

Wie zelf een liedje of boodschap wil doorgeven, kan dat via de website van SU fm: sufm.be

 

Na de eerste uitzending, is er zaterdag 18 april meteen de ‘Samen sterk top 50’ om 14 uur. Vijftig liedjes in het teken van hoop en sterkte. “Speciaal voor alle mensen die nog aan het werk zijn en voor ons zorg dragen, maar ook voor diegene die thuis zitten en sterk zijn om de regels na te leven en niet buiten te komen.”

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 apr 2020
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief