GERAARDSBERGEN - Paaseitje voor hulpveleners en PC’s voor schoolgaande kinderen

GERAARDSBERGEN - Paaseitje voor hulpveleners en PC’s voor schoolgaande kinderen

Jim_80812
 

De coronacrisis COVID-19 laat niemand onberoerd, ook niet Rotaryclub Ninove-Dendervallei. Dagelijks zijn hulpverleners in de weer om in deze onzichtbare risicovolle leefomgeving de medemens te helpen. Of ze nu langdurig hulpbehoevend zijn of in acute nood verkeren de hulpverleners staan steeds paraat.

 

Dit zijn onze superhelden van het moment. Om deze superhelden een hart onder de riem te steken deelde Rotaryclub Ninove-Dendervallei paaseitjes uit speciaal voor hen, de medewerkers.

 

Op stille zaterdag overhandigden de leden van de Rotaryclub Ninove-Dendervallei deze kleine versnapering aan de politie- en brandweerkorpsen van Denderleeuw, Geraardsbergen en Ninove. Daarna bedankte de Rotaryclub de medewerkers van de WZC Klateringen (Nin.), Castelmolen (Nin.), Wilgendries(Nin.) en Stil geluk (G’bergen), Denderoord (G’bergen), De Populier (G’bergen) alsook Ter Bake (D’leeuw), St. Rafaël (D’leeuw) en Rodenbach (D’leeuw) met dit tussendoortje. Tot slot een ‘dank u’ snoepje aan het OLV Campus Ninove & ASZ Campus Geraardsbergen en aan het initiatief Bijeva.

 

Tevens schonk de een aantal PC’s aan scholen waarvan ze wisten dat er een aantal leerlingen thuis geen PC hadden. Een nuttig geschenk gezien het internetonderwijs dat nu aangeboden wordt.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 apr 2020
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief