GERAARDSBERGEN - Online inschrijven bij Basisschool Dender door Coronacrisis

GERAARDSBERGEN - Online inschrijven bij Basisschool Dender door Coronacrisis

Zzzz_go_dender
Online inschrijven bij Basisschool Dender door Coronacrisis

Aangezien de opendeurdagen  van GO! Basisschool Dender geannuleerd zijn kunnen de ouders die hun kinderen willen inschrijven dit via deze link.Op termijn zal er opnieuw een rondleiding in de school mogelijk zijn voor de ouders van toekomstige leerlingen.

 

Missie en visie van GO! Dender

Onze missie: we willen een school zijn waar leerlingen goed en graag leren en leven.

 

Onze visie: Go! Dender is een gemeenschapsschool waarbij het team zich engageert voor ieder kind. We werken aan een totale persoonlijkheidsontwikkeling van elk kind. Onze aandacht gaat niet alleen uit naar de cognitieve en socio-emotionele ontwikkeling; ook de vaardigheden en attitudes zijn belangrijk. We geven iedereen gelijke kansen.

 

We helpen kinderen die het moeilijk hebben en we zorgen voor voldoende uitdaging voor onze sterke kinderen. Zelfstandigheid bijbrengen is een prioriteit. Onze leerkrachten bereiden de kinderen voor om in de maatschappij te kunnen functioneren. Samen leren, samen leven is dan ook een belangrijk motto.

 

Go! Dender vormt verdraagzame, respectvolle, positief kritische, mondige, verantwoordelijke, geëngageerde, zelfstandige, creatieve, sociale en leergierige persoonlijkheden.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 apr 2020
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 01 jan 2021

archief