GERAARDSBERGEN - Mattetaarten voor ASZ en woonzorgcentra

GERAARDSBERGEN - Mattetaarten voor ASZ en woonzorgcentra

1193451_202004191103417791687
 

Gisteren zou het de dag van de Mattentaart gestzijn mocht Covid-19 geen roet in het eten gestrooid hebben. Geert Van Asbroek buurman van Roger Flamant ,voorzitter van Broederschap van de Geraardsbergse Mattentaart vond een alternatief om het streekgebakje in de kijker te zettenen tegelijk ook de zorgsector een hart onder de riem te steken in deze zware tijden.

 

“Als je buur Roger Flamant voorzitter van Broederschap van de Geraardsbergse Mattentaart gans het jaar zijn energie steek in het organiseren van de dag van de Mattentaart kan je diit niet laten passeren!” zegt Geert Van Asbroek. “ Wij hebben met 3 bedrijven uit Geraardsberg:. Inolux, bakkerij Wouter De Smet en werkkledij Van Asbroek 765 mattentaarten geschonken aan het ASZ ziekenhuis , woonzorgcentra de Populier,  Denderoord, Stil Geluk, ’t  Cautervelt,  de Baronie van Boelare en WZC Beauprez! Zo kunnen de mensen uit de zorg toch even genieten van het beste gebakje van België.”

 

Desondanks de moeilijke omstandigheden waarin momenteel  gewerkt wordt genoten  de  immer goedgezinde spoedarts dr. Ali Reder en Dr. Potvlieghe samen met  hun team van deze attentie.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 apr 2020
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jimmy Godaert | 06 sep 2020
Jimmy Godaert | 06 sep 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 01 sep 2020
Marc Colpaert | 20 jul 2020

archief