GERAARDSBERGEN - Trompetgeschal over het ganse dorp

GERAARDSBERGEN - Trompetgeschal over het ganse dorp

Jim_8113
 

In Viane komen iets voor 20u00 meer en meer mensen buiten om naar een miniconcertje te luisteren. Paul Vander Beken uit de Renskouter vindt het een beetje raar dat men aandacht wil besteden aan iemand die een hart onder de riem van anderen wil steken om vol te houden.

 

Niet hij, maar alle verzorgenden, waar dan ook, verdienen die terechte aandacht. Hij vertelt: “Een aantal van de familieleden werken in de zorgsector. Hoewel ze niet rechtstreeks met heel zieke Coronapatiënten te maken hebben beseffen wij maar al te goed hoe zwaar het is voor de mensen die in de frontlinie aan het werken zijn. We staan er niet genoeg bij stil. De volledige aandacht zou beter naar hen gaan.”

 

Elke avond brengt hij een ander nummer en speelt wanneer het kan in op de actualiteit. Met het overlijden van List werd Brussel gebracht, Christophe kreeg dan weer Aline als eerbetoon.

 

“Het doet me plezier dat er positieve reacties zijn,” vertelt hij verder, “de filmpjes op facebook van buurvrouw Anne-Marie, die ook begaan is met het welzijn van anderen, vind ik super”. Paul, die zowel in de harmonie van Moerbeke als in de fanfare van Ophasselt muzikant is, wil er mee door-gaan tot het grootste leed geleden is.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 apr 2020
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jimmy Godaert | 06 sep 2020
Jimmy Godaert | 06 sep 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 01 sep 2020

archief