GERAARDSBERGEN - SU fm zorgt voor 720 Choukes voor woonzorgcentra

GERAARDSBERGEN - SU fm zorgt voor 720 Choukes voor woonzorgcentra

Stil-geluk-ophasselt
 

SU fm blijft plezante ‘hartverwarmende’ radio maken tijdens deze lockdown. De voorbije weken schreven liefst 12 woonzorgcentra uit Geraardsbergen, Lierde en Ninove zich in voor het programma ‘SUchoekes’. Voor de dagelijkse radio-uitzending konden bewoners, personeel en familie van de bewoners elkaar een muzikaal hart onder de riem steken.

 

Liefst 480 hartverwarmende verzoekjes kwamen voorbij op de radio. Dit op amper 12 dagen tijd!

 

SU fm deejay Renata keert met gemengde gevoelens terug: “Ik ben enorm dankbaar voor de vele berichtjes en verzoekjes die ik mocht brengen voor al die lieve mensen in de woonzorgcentra. Ik zou hen graag allemaal een dikke knuffel komen geven, maar helaas kan dit nu niet.”

 

Woensdagmiddag hadden Renata en Steve van SU fm nog een lekkere verrassing in petto. In samenwerking met Castelein uit Ninove, konden ze het verplegend personeel van de woonzorgcentra een ‘SUchoeke’ bezorgen. Liefst 720 choukes werden bezorgd aan de woonzorgcentra die deelnamen.

 

SU fm blijft ook de komende maanden radio maken voor de liefhebbers van vrolijke muziek. Elke zaterdagmiddag worden verzoekjes van luisteraars uitgezonden.

 

SU fm is te beluisteren in Geraardsbergen via 106.9 fm en sufm.be

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 mei 2020
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jimmy Godaert | 06 sep 2020
Jimmy Godaert | 06 sep 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 01 sep 2020

archief