GERAARDSBERGEN - Terug mogelijkheid om te tennissen bij Sportcomplex Velina vanaf 4 mei

GERAARDSBERGEN - Terug mogelijkheid om te tennissen bij Sportcomplex Velina vanaf 4 mei

1194876_202004281611299733321
 

Sportcomplex Velina start de tennisactiviteiten herop vanaf 4 mei.  De tennisclub Velina telt  460 leden waarvan zo’n 200 jeugdspelers. Zij konden zich onbezorgd uitleven op de vier indoorspeelpleinen, de zes buitenspeelterreinen, de twee padelcourts en het squashlokaal.

 

Het sportcomplex bezit tevens is een spinningruimte en danszaal en de wielertoeristenclub WTC Velina er gehuisvest.

 

De Velina  bruiste dan ook van het sportieve leven maar daar kwam op 26 november abrupt een einde aan toen de cafetaria uitbrandde en de aanpalende lokalen van de tennisclub schade opliepen. Maar Philippe en Katrien De Norre, voorzitter en secretaris van TC Velina, bleven niet bij de pakken zitten waardoor 2 weken na de brand opnieuw kon getennist worden. Het noodlot sloeg opnieuw toe met de coronacrisis en het sportcomplex diende op 13 maart opnieuw de deuren te sluiten. Dit betekende ook dat enkele geplande evenementen waaronder het jaarlijks paastoernooi en het interclubtoernooi geschrapt werden.

 

Vanaf maandag 4 mei mag er onder stikte voorwaarden weer recreatief tennis en padel gespeeld worden. De clubleden mogen enkel met twee spelen en niet dubbelen. Daarbij moeten de spelers met eigen tennisballen spelen. Het sanitair en de kantine blijven echter wel gesloten. De bedoeling is dat men enkel komt tennissen en dan meteen vertrekt. Wie wil spelen, moet eerst reserveren. Het is nog afwachten of op 18 mei de groepslessen en het dubbelspel weer toegelaten zijn.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 mei 2020
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jimmy Godaert | 06 sep 2020
Jimmy Godaert | 06 sep 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 01 sep 2020
Marc Colpaert | 20 jul 2020

archief