GERAARDSBERGEN - Motorrijder gearresteerd na weerspannigheid tegen politie

GERAARDSBERGEN - Motorrijder gearresteerd na weerspannigheid tegen politie

Nieuwe-combis

Zaterdagavond  werd een 34-jarige motorrijder uit Brussel naar aanleiding van een verkeersinbreuk inzake overdreven snelheid te Geraardsbergen uit het verkeer gehaald.

 

In het verkeersdispositief diende betrokkene zijn rijbewijs en boorddocumenten, alsook de sleutels van zijn motor af te geven aan de inspecteurs. Na de administratieve afhandeling met betrekking tot de verkeersinbreuk mocht de verdachte beschikken. Deze besliste daar echter anders over en maakte van de drukte in het verkeersdispositief gebruik om een farde met zijn in beslag genomen documenten en motorsleutels te ontvreemden uit de bureelwagen van de politie. Toen hij hierover door de inspecteurs geïnterpelleerd werd en de gestolen zaken op de verdachte aangetroffen werden, kwam het tot een schermutseling waarbij de verdachte zich agressief en weerspanning gedroeg jegens de inspecteurs.

 

De verdachte, geen onbekende bij het gerecht, werd uiteindelijk ingerekend en op maandag voorgeleid voor de onderzoeksrechter en onder aanhoudingsmandaat geplaatst. Hij verschijnt vrijdag voor de raadkamer.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 mei 2020
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jimmy Godaert | 06 sep 2020
Jimmy Godaert | 06 sep 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 01 sep 2020

archief