GERAARDSBERGEN - Jeugddienst zoekt vrijwilligers voor opvang

GERAARDSBERGEN - Jeugddienst zoekt vrijwilligers voor opvang

Chrome_h0l8ep9k1c
 

Vanaf 18 mei starten de scholen terug op. Zij moeten instaan voor het geven van les aan de kinderen die naar school mogen komen, materiaal voorzien voor preteaching en opvang organiseren voor de kinderen waarvan de ouders moeten gaan werken. Het lokaal bestuur wil de scholen hierin ondersteunen en kan daarvoor jouw hulp gebruiken.

 

Wij zijn op zoek naar mensen die interesse hebben om in te staan voor de opvang van kinderen in scholen. Wat betekent dit? Je krijgt een groepje kinderen die je tijdens de dag begeleidt. Spelletjes spelen, toezicht houden, helpen met mogelijk huiswerk zijn een paar voorbeelden van de taken. De school helpt je verder met de invulling van je dag.

 

We zijn vooral op zoek naar personen die minstens 1 dag per week beschikbaar zijn en volledige dagen kunnen helpen. We zorgen ervoor dat je kan helpen in een school in jouw buurt, zodat jij je niet ver hoeft te verplaatsen. Per dag dat je voor de kinderen zorgt, ontvang je een vrijwilligersvergoeding.

 

Ben je 18 jaar of ouder en heb je een hart voor kinderen? Heb je interesse? Mail naar jeugddienst@geraardsbergen.be of bel naar 054 43 44 06 voor extra informatie. Kandidaten moeten in het bezit zijn van een uittreksel uit het strafregister model 2 (art. 596.2 Sv). In een gesprek wordt nagegaan of kinderopvang iets voor jou is.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 mei 2020
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jimmy Godaert | 06 sep 2020
Jimmy Godaert | 06 sep 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 01 sep 2020

archief