GERAARDSBERGEN - Wekelijkse maandagmarkt gaat opnieuw door

GERAARDSBERGEN - Wekelijkse maandagmarkt gaat opnieuw door

Marktmensjes
 

De Nationale Veiligheidsraad heeft beslist dat markten opnieuw kunnen plaatsvinden vanaf 18 mei. De wekelijkse maandagmarkt zal vanaf die datum ook opnieuw doorgaan mits enkele strikte regels na te leven regels.

 

Het lokaal bestuur vraagt om zoveel mogelijk alleen te komen en overal de onderlinge afstand van 1.5 meter te respecteren. Marktbezoekers kunnen die betreden via de Brugstraat of de Vesten en verlaten via dezelfde weg en moeten het aangegeven parcours volgen.

 

Verder vraagt het lokaal bestuur om het marktbezoek zo kort mogelijk  te houden en zoveel mogelijk  de handen te ontsmetten. Mondmaskers zijn aanbevolen voor de klanten. Het dragen van mondmasker en handschoenen is verplicht voor de marktkramers.

 

Betalen gebeurt zoveel mogelijk met bankkaart en indien cash het geld afleggen maar geen contact hebben met de handen van de marktkramer. De gekochte goederen worden niet geruild of teruggenomen.

Er worden toegangscontroles ingevoerd en de markt zal volledig afgesloten worden met nadars en voorzien van stewards. De bezoekers krijgen een pasje bij het betreden van de markt. Op die manier het stadsbestuur het aantal klanten monitoren en het veilig houden voor iedereen.

 

De markt is open voor bezoekers van 8 tot 12.30 uur.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 mei 2020
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jimmy Godaert | 06 sep 2020
Jimmy Godaert | 06 sep 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 01 sep 2020

archief