GERAARDSBERGEN - Infosessies autodelen 10 september in JC De Spiraal en digitale infosessie op 22 september

GERAARDSBERGEN - Infosessies autodelen 10 september in JC De Spiraal en digitale infosessie op 22 september

Autodelen
 

Sinds 22 juni vind je op de Vesten en het Stationsplein een elektrische deelwagen die je kan gebruiken op de momenten dat je die nodig hebt.

 

Tijdens de infosessie die het Lokaal Bestuur Geraardsbergen, SOLVA, Autodelen.net en Valckenier Share in september organiseren willen we jou overtuigen waarom autodelen ook voor jou een goed idee is. Een expert legt je uit hoe het autodeelsysteem werkt, hoe makkelijk en goedkoop het is en antwoordt op al je vragen. Je kan zelfs een gratis proefrit maken in een van de elektrische wagens!

 

De sessie duurt ongeveer twee uur.

 

De infosessie gaat door op donderdag 10 september 2020 om 19.30 in JC De Spiraal, Zakkaai 29. Bevestig je deelname via dit registratieformulier.

 

Om het veilig te houden, vragen we dat iedereen een mondmasker draagt.

 

Kan je niet aanwezig zijn op onze gemeentelijke infosessie of blijf je toch liever thuis?

 

SOLVA, Autodelen.net en Valckenier Share organiseren ook een digitale infosessie waar alle voordelen en aanbieders van autodelen aan bod komen. Je komt te weten hoe je een deelwagen reserveert of hoe je je eigen wagen kan delen met je buren. Jouw vragen kan je live stellen via de chatfunctie en je krijgt meteen een helder antwoord.

 

Deze digitale infosessie vindt plaats op dinsdagavond 22 september en start om 20.00 uur. Inschrijven kan via het inschrijfformulier.

 
 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 sep 2020
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 09 nov 2020

archief