GERAARDSBERGEN - Jelle Cleymans komt naar het Arjaantheater op 14 november

GERAARDSBERGEN - Jelle Cleymans komt naar het Arjaantheater op 14 november

Colpaert_galmaarden_jelle_1__2_
Jelle aan het werk tijdens een eerder optreden. - Foto Marc Colpaert
 
Jelle Cleymans bezingt zijn omzwervingen in ‘Alleen in het ruime sop’ op  14 november in het Arjaantheater in Geraardsbergen. Het is al even geleden dat Jelle Cleymans in het Arjaantheater het podium betrad met een eigen concert, maar nu is het opnieuw zover! Zaterdag 14 november brengt hij ‘Alleen in het ruime sop’.
 
Jelle bundelt zijn omzwervingen van de afgelopen jaren in dit soloconcert. Zonder de zekerheid van zijn trouwe achterban muzikanten, zal Jelle Cleymans het podium opwandelen, en met muziek en verhalen het publiek vertellen over loslaten, terugvinden en de liefde overwinnen. Het belooft een intimistische voorstelling te worden, net wat wij nu zo hard nodig hebben! Gun jezelf wat tijd met wie je nauw aan het hart ligt, zwaai vanop een afstandje naar jouw vrienden wat verderop in de zaal - een lach merk je zelfs achter een mondmasker op-  en ontsnap even aan de realiteit. Dat kan zeker geen kwaad, je krijgt er een zalig concert voor in de plaats! ‘Alleen in het ruime sop’, wie lijkt zich nu, zéker nu, niet soms zo te voelen? Om terug te keren, en te weten dat het allemaal goed komt.

Er zijn nog tickets beschikbaar voor dit concert, dat in alle veiligheid georganiseerd wordt. Tickets kosten  € 18 en kan je reserveren via CC De Abdij, op het nummer 054 43 72 61 of via mail naar ccdeabdij@geraardsbergen.be 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 okt 2020
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 09 nov 2020

archief