GERAARDSBERGEN - Voorstellingen in culturele centra alvast tot 15 januari 2021 uitgesteld

GERAARDSBERGEN - Voorstellingen in culturele centra alvast tot 15 januari 2021 uitgesteld

Editie_geraardsbergen_stad_4__kopie_
Geraardsbergen nog even zonder cultuurvoorstellingen. - Foto Marc Colpaert
 
Afgelopen vrijdag besliste de overheid om voorstellingen in culturele centra alvast tot 15 januari 2021 uit te stellen. Samen met haar artiesten heeft CC De Abdij daarop besloten om geen voorstellingen meer te laten doorgaan tot eind januari 2021. Of de culturele centra na 15 januari wel groen licht krijgen om veilig te openen blijft een vraagteken. Artiesten kregen ook de kans niet om ten volle te repeteren en zo een mooi afgewerkt product op de planken te krijgen. De voorstellingen die tot januari 2021 op de kalender stonden, worden daarom verplaatst naar het seizoen 2021-2022. De ticketverkoop voor het voorjaar van 2021 wordt eveneens uitgesteld naar een nog nader te bepalen datum in januari 2021. Dit zal gecommuniceerd worden op de digitale kanalen van CC De Abdij: website, Facebook- en Instagram.
 “Het is meegaan met de stroom en uitkijken naar het gepaste ogenblik om van koers te wijzigen. De knoop die we nu met CC De Abdij hebben doorgehakt, was geen eenvoudige maar wél een noodzakelijke. Achter de schermen wordt alvast hard gewerkt om het voorjaar van 2021 te herplannen en het volledige seizoen voor te bereiden. Wij hopen om in februari iedereen - onder strikte veiligheidsmaatregelen - te mogen verwelkomen. Want dat hebben onze artiesten en ons publiek verdiend!”, zegt schepen van cultuur Ann Panis. 

Blijf op de hoogte van de laatste wijzigingen in het programma en check onze website www.ccdeabdij.be of schrijf je in op de maandelijkse nieuwsbrief via https://www.ccdeabdij.be/nieuwsbrieven/inschrijven

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 dec 2020
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 01 jan 2021

archief