Jeugdwerking VK Jong GERAARDSBERGEN behaalt kwaliteitsster

Jeugdwerking VK Jong GERAARDSBERGEN behaalt kwaliteitsster

Voetbalveld
 
Voetbal Vlaanderen had deze week goed nieuws voor voetbalclub VK Jong Geraardsbergen. De jeugdopleiding behaalde na een audit door Double Pass een kwaliteitsster, het hoogst haalbare resultaat voor een gewestelijke jeugdwerking. Naar 3-jaarlijkse gewoonte liet de club in het najaar een gewestelijke audit afnemen door Double Pass dat samen met Voetbal Vlaanderen de ambitie heeft om de kwaliteit van de jeugdopleiding binnen de Vlaamse voetbalclubs te optimaliseren.
Double Pass brengt op basis van een eigen ontwikkeld, wetenschappelijk onderbouwd en op de praktijk getoetst model, de kritieke succesfactoren van de jeugdopleiding objectief en gestructureerd in kaart, zowel op sportief als op organisatorisch vlak. "Het resultaat van de audit is een mooie erkenning voor het vele werk van onze administratieve duizendpoot Karla Bronselaer, sportief coördinator Pascal De L’Auvre en ons team van gedreven opleiders en vrijwilligers," zegt een fiere voorzitter Guy Smet.
VK Jong Geraardsbergen is bijzonder trots dat het deze ster behaalt. Het is een beloning voor de inspanningen van de voorbije jaren en voor de visie van de club op jeugdvoetbal. De voetbalclub kijkt ernaar uit om de jeugdopleiding verder kwalitatief uit te bouwen en de uitdagingen van de toekomst aan te gaan."Het is super om te zien hoe al onze vrijwilligers hun ziel en zaligheid steken in onze warme en sociale voetbalclub waar alle kinderen – jongens en meisjes - ongeacht hun vaardigheden samen met hun vriendjes hun favoriete hobby kunnen beoefenen. Tot slot bedank ik ook graag al onze spelers en ouders voor het vertrouwen dat ze ons de voorbije jaren hebben geschonken," besluit de voorzitter. 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 feb 2021
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief