GERAARDSBERGEN - Stripfestival gaat ook dit jaar niet door

GERAARDSBERGEN - Stripfestival gaat ook dit jaar niet door

Strips_2__kopie_
Een archieffoto van de stripbeurs uit 2017. - Foto Marc Colpaert
 
Beste strip liefhebbers, bij deze melden we jullie dat ook het Stripfestival 2021 uitgesteld moet worden wegens Covid-19. Het Stripfestival krijgt een nieuwe datum op 20 maart 2022. "Natuurlijk hoopten wij dat er dit jaar wel een stripfestival kon plaatsvinden. Jammer genoeg is dit nog steeds niet aan de orde, wat wij ook helemaal begrijpen. Wij hopen jullie dan ook allemaal terug te mogen ontvangen in 2022!",aldus Staf Sunaert.
 
Ook vorig jaar moest het  cultuurcentrum De Abdij, de Geraardsbergse Stripvrienden en het Lokaal Bestuur Geraardsbergen ons melden dat het Stripfestival 2020 uitgesteld werd wegens het Covid-19 Coronavirus. Het Stripfestival kreeg een nieuwe datum op 18 oktober in het Koetshuis in Geraardsbergen,maar ook dan helaas kon het niet doorgaan.
We keken er enorm naar uit om jullie allemaal te mogen ontvangen deze zondag te Geraardsbergen. Jammer genoeg hebben wij toch, op basis van de aanbevelingen vanuit de gemeente en hogere overheden, moeten beslissen ons evenement uit te stellen. Het is momenteel niet mogelijk om het virus te stoppen, maar we kunnen wel met z'n allen de impact vermijden door sociaal contact zoveel mogelijk te vermijden. 

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 feb 2021
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief