Graffitikunstenaar Klaas Van der Linden transformeert grijze muur van sporthal GO! Atheneum GERAARDSBERGEN in schitterende muurschildering

C21

Graffitikunstenaar Klaas Van der Linden transformeert grijze muur van sporthal GO! Atheneum GERAARDSBERGEN in schitterende muurschildering

Dji_0405
Graffitikunstenaar Klaas Van der Linden zorgde voor een muurschildering vol kleur en beweging.
 

Graffitikunstenaar Klaas Van der Linden, een befaamd Belgische kunstenaar met als expertise graffiti en street art, kijkt fier terug naar het schitterende resultaat dat hij afleverde op de muur van de sporthal ‘De Matte’ op het domein van het GO! Atheneum Geraardsbergen. De leerlingen en personeelsleden van de school kijken tijdens de speeltijden vanaf nu uit op een inspirerende, stoere, dynamische en artistieke muurschildering vol kleur en beweging.

Meer dan tien dagen vol energie en passie investeerde de kunstenaar tussen de regen- en sneeuwbuien door om de grijze muur om te toveren tot een gedetailleerd kunstwerk met verwijzingen naar studeren en leren, de stad Geraardsbergen, innovatief onderwijs en onze samenwerking met Erasmus waardoor we met Europese projecten en buitenlandse stages geïnformeerde en kritische wereldburgers laten afstuderen. Dit allemaal verbonden door positieve waarden zoals hoop en samenhorigheid.

Het GO! Atheneum Geraardsbergen is tevreden met het schitterende eindresultaat en is heel blij dat de imposante eyecatcher de school- en leefomgeving aangenamer maakt en een brug slaat tussen jongeren en kunst in de openbare ruimte. Het GO! Atheneum Geraardsbergen wil een school zijn waar leerlingen graag en goed leren en is overtuigd dat een dynamisch en artistiek leefmilieu bijdraagt tot het welbevinden van zijn leerlingenpopulatie.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 apr 2021
Jimmy GODAERT
Jimmy GODAERT
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 21 feb 2024
Jimmy GODAERT | 21 feb 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Jimmy GODAERT | 16 feb 2024

archief