GERAARDSBERGEN - Kwinten en Hélène openen restaurant Zicht

C21

GERAARDSBERGEN - Kwinten en Hélène openen restaurant Zicht

734a554e-cd25-11eb-8f33-2762b4dbb8b0_web_translate_-9
Hélène Dufermont en Kwinten Boelen gaan voor een verfijnde Belgische gastronomische ervaring in restaurant Zicht
 

Chef Kwinten Boelen en zijn partner Hélène Dufermont  gaan van start met restaurant Zicht op de plaats die gekend stond als het  iconische restaurant Belle-Vue aan de Guilleminlaan in Geraardsbergen. Het koppel wil scoren met een verfijnde Belgische keuken.

Kwinten Boelen heeft een enorme horecaervaring. Hij stond onder andere achter het fornuis bij de Radis Noir, het Scholteshof en het luxerestaurant Arden van het Château de Vignée. Hélène Dufermont verdiende al haar strepen als professionele gastvrouw.

Ze openen nu samen Zicht en bouwen er verder op een rijke horecatraditie. Het gebouw met een schitterend zicht op stad en streek werd 1937 opgetrokken en kreeg in 2007 een grondige facelift. Aan het huidige pand wordt door de nieuwe uitbaters niet geraakt maar ze geven er wel een eigen toets aan en kozen daarom voor een nieuwe naam. ‘Zicht’ spreekt voor zichzelf als men vanuit de zaal het weidse landschap aanschouwt.

Het koppel wil inzetten op hospitality en gastentevredenheid. Ze gaan voor een verfijnde Belgische gastronomische ervaring waarbij hun passie voor een pure en expressieve keuken resulteert in verfijnde gerechten op hoog niveau. Van de amuse bouche tot het dessert worden de gerechten met passie en kennis uitgewerkt door chef Kwinten.

Restaurant Zicht biedt seizoensgebonden vier- of vijfgangen-ontdekkingsmenu‘s aan. Kiezen à la carte of voor de weeklunch is eveneens mogelijk. Open van dinsdag tot en met zaterdag.

Info: www.restaurantzicht.be 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 jun 2021
Jimmy GODAERT
Jimmy GODAERT
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jimmy GODAERT | 08 jul 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert/Marc Sluys | 30 jun 2021

archief