GO! Atheneum GERAARDSBERGEN groeit en vernieuwt

C21

GO! Atheneum GERAARDSBERGEN groeit en vernieuwt

Photo_6554308_dji_708_jpg_4195258_0_202183114046_photo_kopie2
Het KA- schoolteam
 

GO! Atheneum Geraardsbergen kent explosieve leerlingengroei en presenteert prestigieuze verbouwingswerken, innovatieve onderwijsvernieuwingen en nieuwe studierichtingen

Het GO! Atheneum Geraardsbergen ziet op de eerste dag van het nieuwe schooljaar meer dan 920 leerlingen door de schoolpoort stappen. Naast de onderwijsvernieuwing, die dit schooljaar start op de campus, kan het GO! Atheneum Geraardsbergen ook heel wat nieuwe studierichtingen aanbieden aan zijn diverse leerlingenpopulatie.

Directeur Brecht Persoons kijkt met veel enthousiasme vooruit naar een schooljaar met minder strenge maar nog steeds veilige coronamaatregelen: “We beginnen aan een schooljaar dat in het teken van innovatie zal staan, met verbouwingswerken aan het gebouwencomplex van onze campus. Een schooljaar met heel veel nieuwe leerlingen die zich konden inschrijven in nieuwe richtingen op onze school zoals Grieks-Latijn, Moderne talen, Biotechnische wetenschappen, Technologische wetenschappen of de reeds volzette en enorm populaire richting ‘Defensie en veiligheid’ in het vijfde jaar TSO. Dit schooljaar blijft het Atheneum inzetten op zijn kernwaarden en brengt het kwalitatief onderwijs met oog voor respect, openheid, betrokkenheid en kritisch denken.”

Adjunct-directeur Sonny Van den Stockt weet dat het Atheneum klaar is voor de toekomst: “Dit schooljaar zijn er veel uitdagingen, maar we zijn heel blij dat de leerlingen opnieuw kunnen deelnemen aan voltijds onderwijs op school. Dit is uitermate belangrijk voor hun welbevinden. De positieve elementen van thuisonderwijs worden behouden en de digitalisering raakt in een stroomversnelling, maar het wordt terug aangevuld met het sociale en dynamische schoolleven. We zijn klaar om weer optimaal een rol te spelen als actieve maatschappelijke factor en partner.”

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 sep 2021
Jimmy GODAERT
Jimmy GODAERT
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jimmy GODAERT | 10 dec 2021

archief