KIA Garage Geraard Motor in GERAARDSBERGEN opent de deuren van 24 september tot 2 oktober, be there.

C21 Css

KIA Garage Geraard Motor in GERAARDSBERGEN opent de deuren van 24 september tot 2 oktober, be there.

Editie_geraardsbergen_geraard_4__kopie_
Geraard Motor opent de deuren.- Foto Marc Colpaert
 
Foto_colpaert_linde_de_smet_1__kopie_
Linde in de showroom met vooraan het nieuwe logo van KIA.- Foto Marc Colpaert
 
Editie_geraardsbergen_geraard_1__kopie_
Elektrisch rijden is de toekomst.- Foto Marc Colpaert
 
Editie_geraardsbergen_geraard_2__kopie_
Er is keuze genoeg qua kleur.- Foto Marc Colpaert
 
Editie_geraardsbergen_geraard_5__kopie_
Een mooi interieur kom het zeker ontdekken van 24 september tot 2 oktober.- Foto Marc Colpaert
 
De KIA Garage Geraard Motor in Geraardsbergen gooit de deuren open van zaterdag 24 september tot zaterdag 2 oktober. U kunt er terecht voor de nieuwste KIA-modellen te bezichtigen en daarnaast kennsis te maken met tal van stockwagens. Kom je dus zeker opladen van zaterdag 24/09 tot en met zaterdag 02/10. Ook op zondag 26 september  kan je inspiratie komen opdoen en dit van 14 u tot 16u30. Wat staat er op het 'menu': Kom de nieuwe Ceed Family ontdekken, Geniet van een hapje en een drankje, Profiteer van tal van sterke condities en neem deel aan hun wedstrijd.
 
In 1976 werd in de Kattestraat in Geraardsbergen van start gegaan met de garage, in 1994 werd dan een nieuwe garage gebouwd langs de Astridlaan 173 in Geraardsbergen. Daar zitten ze - dat zijn zaakvoerders Linde en Maarten De Smet - met hun KIA-garage vandaag nog steeds. "Wij zijn sinds 2006 KIA-dealer voor Geraardsbergen en dat loopt uistekend. Met een klein beetje trots mag ik tevens zeggen dat we vandaag een groen bedrijf zijn, omdat wij gebruik maken van heel wat zonnepanelen die op ons gebouw te vinden zijn. Het is dan ook duidelijk, electrisch rijden zit vandaag enorm in de lift, wij hebben reeds laadpalen achteraan ons gebouw en er komen er ook nog twee voor het gebouw te staan, deze zijn in aanvraag", verduidelijkt Linde. 
 
 En dus kiest garage Geraard Motor voor enkele opendeurdagen van 24 september tot 2 oktober. Gedurend die dagen bent u als bezoeker natuurlijk meer dan welkom om van al dat moois te genieten. Kom eens een kijkje nemen naar de nieuwe KIA Ceed Family, zeker de moeite waard. De showroom is elke dag open, zelfs op zondag 25 september in de namiddag. Wie zich online inschrijft maakt tevens kans om een weekendje te winnen in een B&B. Meer info op www.geraardmotor.be/opendeur 

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 sep 2021
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief