GERAARDSBERGEN - Sint-Catharinacollege opent haarsalon "Elements”

C21 Css

GERAARDSBERGEN - Sint-Catharinacollege opent haarsalon "Elements”

A0c9fb12-e86a-4cf3-ab6f-512f3b0e0bc5
De leerlingen haartooi verwelkomen u graag in het haarsalon "Elements"

7 Haarstilist van het Sint-Catharinacollege in Geraardsbergen ging van start met een eigen salon dat tevens in een nieuw jasje werd gestoken.

“Haarsalon Elements” van het Sint-Catharinacollege zorgt voortaan voor de juiste snit. Het salon gaat vanaf 28 september open en iedereen is er welkom om te genieten van de behandelingen. Het salon staat er elke dinsdag van 9u30 tot 12u en elke donderdag van 10u tot 17u voor u klaar. Wie later als kapper of kapster aan de slag wil zit bij 7e Haarstilist op het juiste adres. In dit specialisatiejaar krijg je de nodige vorming om als verantwoordelijke in een kapsalon de werkzaamheden te organiseren en te coördineren. Je leert er samenwerken in een team, klanten professioneel onthalen, begeleiden en een kwaliteitsvolle service aanbieden.

Alle taken in verband met het praktische uitbaten van een salon komen aan bod, zoals het bijhouden van een klantenadministratie, kiezen uit het aanbod van professionele producten, voorraden beheren, tarieven bepalen en aanpassen. Je kennis en vaardigheden die je eerder hebt opgedaan kan je verder ontwikkelen in de praktijk. Je krijgt de ruimte om creatief te werken, hedendaagse kapsels te creëren en voor bijpassende make-up te zorgen. Via stages en vormingsdagen kom je in contact met verschillende kappers, bedrijven en de theather-filmwereld.

Voor verdere informatie en afspraken kan u bellen haar het nummer 0471/53.91.48.   

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 sep 2021
Jimmy GODAERT
Jimmy GODAERT
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief