GERAARDSBERGSE sportverenigingen zetten troeven in de kijker met promofilm

C21 Css

GERAARDSBERGSE sportverenigingen zetten troeven in de kijker met promofilm

Chrome_svdo2jyd90
Geraardsbergse sportclubs willen jongeren overtuigen om zich aan te sluiten bij een lokale sportvereniging
 

Ben jij ook gebeten door sport? Vind de club van je dromen op www.geraardsbergen.be/sportverenigingen. Dat is de boodschap waarmee de Sportdienst van het lokaal bestuur van Geraardsbergen, de Sportraad en de Geraardsbergse sportclubs jongeren willen overtuigen om zich aan te sluiten bij een lokale sportvereniging.

In een flitsende video worden verschillende sporten en jonge sporters in beeld gebracht. Plezier maken, samen sporten en naar een doel toewerken staan erin centraal.

De video – in twee verschillende versies, met steeds 5 andere sporten in de kijker – werd gefinancierd door middelen uit het coronanoodfonds.

“De clubs gaven ons aan dat ze nood hebben aan de instroom van nieuwe, jonge leden. Deze sportpromotiefilm voor én door sportclubs wil daar een antwoord op bieden. Iedereen krijgt te zien hoe mooi sport kan zijn. Hopelijk krijgen onze jongste Geraardsbergenaars de sportmicrobe te pakken en worden ze helemaal gebeten door sport”, zegt Véronique Fontaine, schepen van Sport.

Bekijk de sportvideo op het YouTube kanaal van het lokaal bestuur: https://www.youtube.com/channel/UCY2a3P1Y23MfZerCs3nAPLg

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 sep 2021
Jimmy GODAERT
Jimmy GODAERT
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief