GERAARDSBERGEN - Emma De Quick brengt EP Change uit

C21 Css

GERAARDSBERGEN - Emma De Quick brengt EP Change uit

Https___static
Emma De Quick
 

Zangeres Emma De Quick (24) werd in 2016 tweede in The voice Belgique. Nu lanceert ze onder de artiestennaam NUÏ uit met haar debuutalbum waar zes nieuwe nummers op staan.

Emma De Quick zat niet stil sinds haar podiumplaats in The voice Belgique. Ze trad al ettelijke malen op in haar thuishaven, bracht  in 2017 haar eerste single uit en Emma combineerde de voorbije jaren een zangcarrière met conservatoriumstudies in Gent. Nu ze afgestudeerd is gaat ze zich nog meer focussen op zingen en componeren. Het voorbije anderhalf jaar met als resultaat haar eerste EP Change.

De titel van de plaat heb ik gekozen omdat het schrijven en maken erveel veranderdis , zowel rondom mij als ook bij mezelf”, vertelt Emma. “Het was een proces van ontdekking en zelfreflectie. Verandering wordt nog te vaak gezien als iets negatiefs maar het kan ook heel positief zijn.”

“De EP die  zes nummers bevat tonen wie ik op dit moment ben als artiest. Het zijn wel zes heel verschillende songs.” gaat Emma verder “Het genre is electro-darkpop gedreven door zweverige synthesizers, diepe bassen en speciale effecten”. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 okt 2021
Jimmy GODAERT
Jimmy GODAERT
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief