GERAARDSBERGEN - Corona een bron van inspiratie voor cartoonist Larsman

C21

GERAARDSBERGEN - Corona een bron van inspiratie voor cartoonist Larsman

Https___static
Larsman met zijn boek 'Het jaar van het vaccin'
 

Lars Vlassenbroeck alias Larsman  gebruikte de pandemie als inspiratiebron voor een reeks van cartoons die hij gebundeld heeft in een boek. Lars volgde een opleiding plastische opvoeding en leeft zich creatief uit met het maken van spotprenten. De man bracht eerder al de bundel Cartoons tussen twee golven uit.

Hij omschrijft zichzelf als teacher by day, Larsman by night (overdag leraar, ‘s nachts Larsman, en dus cartoonist), want naast geeft Lars als dagdagelijkse bezigheid ook les.

Larsman begon met zijn cartoons in de periode tussen de eerste en de tweede coronagolf en de pandemie blijft voor inspiratie zorgen. Nu is er dus de publicatie van de nieuwste bundel van de cartoonist, 2021 Het jaar van het vaccin. Larsman surft daarbij verder op de coronagolven. Het is een chronologisch beeldoverzicht van het bijna voorbije jaar geworden.

Heer Seele en Steven Van Gucht

Voor zijn tweede boek wist Larsman niemand minder dan Herr Seele te strikken om een voorwoord te schrijven. Herr Seele was ook Peter van het Hooghuysfestival dat meerdere jaren in Geraardsbergen gehouden werd. Viroloog Steven Van Gucht valt dan weer te bespeuren op de achterflap van de bundel en profileert zich als fan van de Geraardsbergse tekenaar. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 dec 2021
Jimmy GODAERT
Jimmy GODAERT
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jimmy GODAERT | 15 jul 2024
Jimmy GODAERT | 11 jul 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief