GERAARDSBERGEN - 3.488,7 euro ingezameld voor Stappen tegen pesten

C21 Css

GERAARDSBERGEN - 3.488,7 euro ingezameld voor Stappen tegen pesten

Https___static
Het project Stappen Tegen Pesten viert in 2022 zijn tiende verjaardag
 

Het project Stappen Tegen Pesten blaast in 2022 tien kaarsjes uit. In aanloop naar dat jubileumjaar brachten twee recente acties 3.488,7 euro op voor het goede doel.

Patrick Van Weyenberg startte samen met zijn echtgenote Ariane Kiekens in 2012 Stappen Tegen Pesten op. Ze wilden geld inzamelen voor de vzw School Zonder Pesten die via schoolvoorstellingen de jeugd toont dat pesten niet hoort.

Hun eerste actie organiseerden ze in 2012 en dat bracht 4.500 euro op. Jaar na jaar bleef de organisatie geld inzamelen en in 2019 konden zij aan de vzw zelfs een cheque overhandigen van 26.000 euro. Sommige teamleden stappen jaarlijks duizenden kilometers en aderen maken zich verdienstelijk op het vlak logistiek, administratie en het binnenrijven van sponsors.

Marc Buyl en Koen de Cooman kwamen drie jaar geleden de vzw vervoegen. Ondanks de coronaperiode die de werking van de club bemoeilijke, slaagden Marc en Koen erin om toch een succesvolle actie te voeren. Marc verkocht snoepzakjes in zijn handelszaak De Geuzenhof in Geraardsbergen en plaatste bovendien een rospot. Hij zamelde 1.481,70 euro in. Koen verkocht pralines en dat leverde 2.007 euro op.

Intussen is Stappen Tegen Pesten al druk bezig met nieuwe plannen en ideeën voor het jubileumjaar 2022. Ze rekenen dan weer op onze vele sympathisanten die ons keer op keer steunen en zich zo samen met ons inzetten om de wereld net dat tikkeltje mooier te maken.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 dec 2021
Jimmy GODAERT
Jimmy GODAERT
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief