GERAARDSBERGEN - Erik De Bou herverkozen als voorzitter voor CD&V Geraardsbergen

C21 Css

GERAARDSBERGEN - Erik De Bou herverkozen als voorzitter voor CD&V Geraardsbergen

Img_4453__1_
Ingezonden foto
 
Erik De Bou werd met 98% van de stemmen door de CD&V-leden opnieuw verkozen tot voorzitter van CD&V Geraardsbergen. Erik woont in Goeferdinge, maar is geboren en getogen op de Markt. Hij was jaren actief in de jeugdbeweging, is heroprichter en pro-senior van studentenclub De Geraard en is bestuurslid van de Volkstuinen. Erik studeerde af als bio-ingenieur, maar bouwde na enige omzwervingen een carrière uit in het onderwijs. Sinds 2019 is hij voorzitter van de lokale CD&V-afdeling. Erik De Bou: “De grote steun van onze leden motiveert me om de ingeslagen weg verder te gaan. Ik neem deze verantwoordelijkheid met veel enthousiasme verder op. De uitdagingen zijn groot, we leven in en met een pandemie en het zijn financieel moeilijke tijden. Onze mandatarissen zullen meer dan ooit hun verantwoordelijkheid nemen en ik wil hier als voorzitter mee mijn schouders onder zetten."
Ook nieuwe voorzitters voor de afdelingen
Baudewijn Dehandschutter is de nieuwe voorzitter van de seniorenwerking. Baudewijn is in Moerbeke en Viane vooral gekend als ‘meester Baudewijn’ en wil werken aan een brede participatie van de senioren.
Katrien Blancke wordt voorzitster van de vrouwenafdeling. Katrien is 42 lentes jong en woont in Goeferdinge. Jef Van der Mynsbrugge is opnieuw verkozen tot voorzitter van JONG CD&V.

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 jan 2022
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief