GERAARDSBERGEN - Exclusieve degustatie in het Cultuurcafé The Preacher op 8 april

C21

GERAARDSBERGEN - Exclusieve degustatie in het Cultuurcafé The Preacher op 8 april

A_geraardsbergen_whisky1
Ingezonden foto
 
Nadat we ons in november vorig jaar genoodzaakt zagen onze langverwachte degustatie met Maarten De Rycker uit te stellen, zijn we zeer verheugd u andermaal een "nieuwe start" te kunnen aankondigen ! Na een (alweer) al te lange covid-drooglegging, zijn we volledig klaar om voor de resterende drie maanden van onze 19de jaargang nog eens alle registers open te trekken. Maarten ziet het volledig zitten om samen met ons allen de draad weer op te pikken en ons op vrijdag 8 april e.k. een zeer hoogstaande line-up te presenteren !
 
Mis de kans dus niet om deze uitermate sympathieke én onwaarschijnlijk deskundige whiskymaster van The Nectar - "de N°1 onafhankelijke importeur van België" - aan het werk te zien én een zestal hemelse drams te proeven, en schrijf je alvast in voor deze exclusieve degustatie !
 
Te noteren:
 
Datum: vrijdag 8 april 2022
Locatie: Cultuurcafé The Preacher (Markt Geraardsbergen, rechtsachter fontein De Marbol). Start: 20u stipt. Wie zich vooraf wil opwarmen, kan dat gerust in het cultuurcafé. Deelname: leden: €30 - niet-leden €40. Deelname is enkel bevestigd door voorafgaande betaling op rekening BE92 9796 2284 8523 met als mededeling 'naam' - degustatie 08/04. Opgelet, de avond zelf betaal je €2 extra (indien er nog plaatsen zijn; het aantal deelnemers is immers beperkt tot 35).
 
 

Check ook onze nieuwe website www.glentanera9500.be 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 mrt 2022
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief