GERAARDSBERGEN - De stad zoekt vrijwilligers voor het Abdijpark

C21 Css

GERAARDSBERGEN - De stad zoekt vrijwilligers voor het Abdijpark

Geraardsbergen_stadhuis
Illustratiebeeld Marc Colpaert
 
Begin juli 2021 opende het opgefriste Abdijpark feestelijk haar deuren. Sindsdien kan in het park weer volop gewandeld en gespeeld worden, en is het een populaire ontmoetingsplek geworden voor jong en oud. Om het park er op elk moment mooi onderhouden en proper bij te laten liggen is het lokaal bestuur van Geraardsbergen op zoek naar vrijwilligers. Een oogje in het zeil houden, klein zwerfvuil opruimen, sluikstort en schade melden… Iedereen met een warm hart voor het park kan een steentje bijdragen op een manier en een moment dat hen past. “Vrijwilligers hoeven niet per se groene vingers te hebben. Ieder heeft zo zijn specialiteit. Dat komt alleen maar ten goede aan het vrijwilligersteam”, zo zegt schepen van Burgerparticipatie en Vrijwilligerswerking Kristin Vangeyte.
 
Infomoment in het Abdijpark
 
Voor geïnteresseerde vrijwilligers is er een infomoment in het Abdijpark, op woensdag 1 juni van 18 tot 20 uur. Eerst krijgen deze een rondleiding met een gids die vertelt over de geschiedenis van het park, en over waarom het nieuwe park er uitziet zoals het er uitziet. Daarna is er een toelichting over de nieuwe vrijwilligerswerking die samen met de vrijwilligers zal worden uitgebouwd.
 
Voor meer info over het infomoment of de vrijwilligersvacature kan je terecht bij de Milieudienst van Geraardsbergen, milieu@geraardsbergen.be of 054 43 45 17. De volledige vacature kan je nalezen op: https://www.geraardsbergen.be/vacaturesvrijwilligers

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 mei 2022
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief