GERAARDSBERGEN - Investeer mee in de windmolen en koop een aandeel

C21 Css

GERAARDSBERGEN - Investeer mee in de windmolen en koop een aandeel

Editie_geraardsbergen_windmolen_2__kopie_
Investeer mee in de windmolen.- Foto Marc Colpaert
 
Omwonenden kunnen participeren in het Storm-windpark in Geraardsbergen. Vanaf 1 juni tot en met 30 juni kunnen de inwoners van Geraardsbergen en Lierde zich inschrijven voor de bewonersparticipatie van het Storm-windpark in Geraardsbergen. De informatievergadering vindt plaats op woensdag 1 juni om 19u30 in Polyvalente zaal De Doos(De Gavers) in de Onkerzelestraat 280, Geraardsbergen.
 
Het Storm-windpark in Geraardsbergen wordt gebouwd ten zuiden van bedrijventerrein Schendelbeke aan de N42 (provincie Oost-Vlaanderen). Eens het windpark operationeel is, zal het voldoende groene stroom produceren om te voorzien in het jaarverbruik van zo'n 3561 gezinnen.  Storm biedt aan de inwoners van Geraardsbergen en Lierde de mogelijkheid om mee te investeren in het windpark en zo te delen in de winsten. Daartoe werd de coöperatieve Storm CV opgericht, waarvan elke inwoner van Geraardsbergen en Lierde medeaandeelhouder kan worden. De medeaandeelhouders krijgen een aantrekkelijk rendement op hun investering.
 
Eén aandeel in de coöperatieve kost 125 euro. Elk gezinslid kan tot 24 aandelen kopen. De coöperatieve investeert die opbrengsten in het Storm-windpark in Geraardsbergen. Het verwachte jaarlijkse rendement bedraagt 4% tot 6%. Sinds de oprichting van Storm CV in 2014 werd al elk jaar een stabiel dividend van 5% uitgekeerd.
 
Informatievergadering bewonersparticipatie Windpark Geraardsbergen
 
Storm organiseert een informatievergadering waarop meer toelichting gegeven wordt over het windpark en de mogelijkheid om mee te investeren. Alle geïnteresseerden uit Geraardsbergen en Lierde zijn van harte welkom.
 
De informatievergadering vindt plaats op woensdag 1 juni om 19u30 in Polyvalente zaal De Doos in de Onkerzelestraat 280, 9500 Geraardsbergen.
 
Alle documentatie ronde de bewonersparticipatie is vanaf 1 juni online te vinden op de website www.storm.be.
 
 
 

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 jun 2022
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief