GERAARDSBERGEN - Joeri reed meer dan 52 keer de Muur op voor de actie 'Kom op tegen Kanker'

C21

GERAARDSBERGEN - Joeri reed meer dan 52 keer de Muur op voor de actie 'Kom op tegen Kanker'

A__a__fietsen_joeri_
Joeri slaagde in zijn opzet.- Foto Marc Colpaert
 
20220807_133944__kopie_
Joeri samen met zijn vriendin en enkele medewerkers.- Foto Marc Colpaert
 
Joeri Deleener reed op zondag 7 augustus meer dan 52 keer op één dag de Muur van Geraardsbergen op en dat mag men best als een record aanzien. Hoeveel keer juist was niet duidelijk, maar toen wij ter plaatse kwamen om 14 uur had hij er al 52 binnengedaan. En volgens wat hij zelf vertelde, hij ging er nog enkele bijdoen.
Na het succesverhaal van vorig jaar werd op zondag 7 augustus voor het 2e jaar op rij een officieel evenement voor Kom op tegen Kanker georganiseerd.Deze keer ging Joeri Deleener, die vorig jaar 100x de Moskesstraat in Overijse heeft beklommen het record van 51 keer de Muur van Geraardsbergen aanvallen.
Remco Evenepoel reed de Muur in 2020 reeds 50 keer naar boven, wat in 2021 werd verbeterd naar 51 keer. Joeri kwam zag en overwon de Muur zelfs door meer dan 52 keer op te fietsen in één dag tijd. Naast het fietsen was er ook tal van randanimatie zoals muziek, een tombola en springkastelen, er stond er eentje ter hoogte van café/resto 't Hemelrijck. De organisatoren bijgestaan door tal van bezoekers maakten er een leuke dag van. Ondertussen is er al meer dan 5.000 euro ingezameld, een prachtig resultaat met dank aan Joeri en de vele mensen die de actie steunden.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 aug 2022
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jimmy GODAERT | 15 jul 2024
Jimmy GODAERT | 11 jul 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief