GERAARDSBERGEN - Theaterwandeling met 4 korte eenakters

C21

GERAARDSBERGEN - Theaterwandeling met 4 korte eenakters

Editie_geraardsbergen_manneke_pis_2__kopie_
Illustratiebeeld, foto Marc Colpaert
 
Onder de slogan ‘Toch Theater in je buurt’ van Opendoek vzw organiseerde de Cultuurdienst samen met de theaterverenigingen in 2021 de eerste theaterwandeling. Elkaar beter leren kennen en de kruisbestuiving tussen de verschillende verenigingen bevorderen waren belangrijke aspecten. Het was een schot in de roos! “Het concept viel heel erg in de smaak bij het publiek en de medewerkers. Dat de theaterwandeling een vervolg zou kennen stond vast”, zegt schepen Ann Panis.
 
Net als vorig jaar worden de toeschouwers van de ene locatie naar de andere meegenomen door gelegenheidsgidsen, acteurs die er onderweg de sfeer in houden. Langs het parcours krijg je 4 korte eenakters te zien. Als rode draad werd er gekozen voor ‘wachten op …’, de gids, instructies, God, rechtvaardigheid, je schoolmaatje. De regisseurs en acteurs van de verenigingen Feniks, Garamondi, Nieuw Ophasselts Toneel, de Paradijsvogels en Sint-Pieter Vreugd en Deugd zijn enthousiast om er opnieuw een mooie editie van te maken!
 
De theaterwandeling vindt plaats op zaterdag 13 en zondag 14 augustus en start stipt om 14 uur. Het einde is voorzien rond 17 uur. Een ticket kost 5 euro, kinderen onder de 12 jaar mogen gratis deelnemen. Je kiest zelf de startlocatie bij reservatie via www.ccdeabdij.be doorklikken naar ‘Theater en Woord’. Meer info via cultuur@geraardsbergen.be of 054 43 72 91.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 aug 2022
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jimmy GODAERT | 29 nov 2023
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief