GERAARDSBERGEN - Het Willemsfonds Geraardsbergen zet de Koninklijke Muziekkapel van de Luchtmacht samen met Dean in de spotlights.

C21

GERAARDSBERGEN - Het Willemsfonds Geraardsbergen zet de Koninklijke Muziekkapel van de Luchtmacht samen met Dean in de spotlights.

_epgjg3004
Het Willemsfonds en de deelnemende scholen willen de schoolgaande jeugd ondersteunen door dit benefiet te organiseren
 

De Koninklijke Muziekkapellen van Defensie zijn reeds enkele jaren een vaste klant in Geraardsbergen. Het laatste optreden dateert van 2019 toen de muziekkapel  van de Marine samen met  Jim Cole het beste van zichzelf gaven.

Op 20 oktober 2022 vindt om 20.00u in het Arjaantheater terug een concert plaats ten voordele van de Ouderverenigingen en Vriendenkringen van de Geraardsbergse Go!Scholen.

“Door de covid pandemie kon onze lokale Willemsfondsafdeling 2 jaar geen nieuw concert  organiseren, maar voor dit jaar hebben wij de Koninklijke Muziekkapel van de Luchtmacht naar onze stad kunnen halen. Deze keer wordt de muziekkapel voor het vocale gedeelte bijgestaan door niemand minder dan Dean” aldus de voorzitter van het Willemsfonds Ann Panis.

De opbrengst van deze avond gaat deze keer naar de Vriendenkringen en Ouderraden van de Geraardsbergse GO! Scholen. Deze verenigingen zetten zich dagdagelijks in voor schoolbehoeften van de leerlingen en staan diegene met sociale problemen financieel bij.

De Koninklijke Muziekkapel van de Luchtmacht, opgericht in 1946, is inmiddels uitgegroeid tot een moderne formatie met een uiterst veelzijdig en gevarieerd repertoire van romantische, licht-klassieke en moderne muziekgenres.

De elite-eenheid van de Belgische defensie bestaat uit een symfonisch blaasorkest van 56 professionele musici en is doorheen de geschiedenis uitgegroeid tot een team dat tot de absolute wereldtop behoort.

Vandaag staat deze Muziekkapel onder leiding van Kapitein Kapelmeester Matty Cilissen.

Als kers op de taart komt lokaal zangtalent Dean ook enkele nummers brengen. Vijftien jaar na zijn muzikale start met de Idoolwedstrijd zit zijn solocarrière nog steeds in de lift. Met een Nederlandstalig repertoire doorspekt van rock, rhythm & blues en soul en voorzien van spitsvondige, coole teksten staat hij sterker dan ooit op de planken. Een geboren entertainer die met tonnen uitstraling, energie en een ijzersterke stem elk publiek weet te charmeren.

Kaarten zijn nog te verkrijgen via www.ccdeabij.be, de vriendenkringen en ouderraden van de Geraardsbergse GO! Scholen of bij de bestuursleden van het Willemsfonds. Leden  betalen 20€ voor een toegangsticket, niet-leden 25€.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 okt 2022
Jimmy GODAERT
Jimmy GODAERT
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief