GERAARDSBERGEN - Febe Van de Kerkhove, is finaliste bij Miss Wellness Beauty

C21

GERAARDSBERGEN - Febe Van de Kerkhove, is finaliste bij Miss Wellness Beauty

Foto_cris
Ingezonden foto, foto Cris
 

Febe Van de Kerkhove, is finaliste bij Miss Wellness Beauty, ze is 21 jaar jong en afkomstig uit Geraardsbergen. "Ik heb sinds 4 jaar mijn eigen beauty salon ‘ Bellissimo’ in Geraardsbergen. Ik ben allround schoonheidsspecialiste". We stelden haar enkele vragen en de antwoorden kunt u hieronder lezen. 

Vertel eens wat meer over uzelf

Ik ben Febe Van de Kerkhove, finaliste van Miss Wellness Beauty, 21 jaar jong en afkomstig uit Geraardsbergen. Ik heb sinds 4 jaar mijn eigen beauty salon ‘ Bellissimo’ in Geraardsbergen. Ik ben allround schoonheidsspecialiste maar vooral gespecialiseerd in permanente make up , kleine tattoos en huidverbetering. Ik sport heel graag en veel , ga vaak lopen, fietsen en naar de fitness want ik vind het dan ook belangrijk om als schoonheidsspecialiste een goed,mooi en verzorgd voorkomen hebt.

Droom je daar al lang van om mee te doen aan een Miss verkiezing

Vroeger toen ik 14 jaar was, heb ik eens deelgenomen aan Young Miss Fashion. Nadien heb ik er eigenlijk niet meer aan gedacht om nog eens mee te doen met een Miss verkiezing, tot ik deze verkiezing Miss Wellness Beauty zag.

Dit is geen gewone verkiezing, deze verkiezing gaat op zoek naar een ambassatrice die de beautysector voor 1 jaar zal vertegenwoordigen. Ik zie mijn job als een hobby en passie, ik doe mijn job met hart en ziel. Het is superfijn dat alle finalisten in dezelfde branche zitten. Zo kan je ervaringen met elkaar delen. Je kan ook nieuwe contacten leggen met bv de hoofdpartners van Miss Wellness Beauty om zo door te groeien in de beautysector. Dit is een verkiezing waar ik 100% achter sta.

Waarom doe je mee aan deze Miss verkiezing
Al sinds kinds af aan ben ik gepassioneerd door de beautywereld. In de lagere school was ik al bezig met nageltjes. In het middelbaar heb ik economie talen gestudeerd. Tijdens deze opleiding heb ik al de opleiding als nagelstyliste gevolgd. Na het middelbaar ben ik in avondschool de opleiding ‘ schoonheidsspecialiste ‘ gaan volgen. Zo werd ik student-ondernemer. Nadien ben ik al snel overgeschakeld naar hoofdberoep. Van mijn hobby een beroep maken, mooi he? Dat was mijn droom.
Toen ik een advertentie zag van deze verkiezing, was ik meteen verkocht en schreef ik mij in.Deze verkiezing is geen gewone missverkiezing. Hier draait het niet om de looks en het uiterlijk maar vooral om de persoonlijkheid, de inzet en het belangrijkste : de passie voor de beautysector.
We zijn nu met 23 finalisten die doorgaan naar de finale. We hebben al heel veel geleerd: we krijgen workshops over verschillende merken en de laatste nieuwe apparaten, wat super leerrijk is. Ook krijgen we mediatrainingen, vaktrainingen, fotoshoots en zoveel meer.
Ik zie deze verkiezing echt als een kans en een ervaring, ik ben super dankbaar dat ik deze kans gekregen heb en die grijp ik met beide handen en ik ga ervoor. En wie weet opent het nieuwe deuren voor mij. Ik kijk er alvast naar uit wat er nog op mijn pad zal komen.
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 mrt 2023
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jimmy GODAERT | 15 jul 2024
Jimmy GODAERT | 11 jul 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief