586 lege brooddozen gevuld dankzij opbrengst boekenverkoop PVDA GERAARDSBERGEN

C21

586 lege brooddozen gevuld dankzij opbrengst boekenverkoop PVDA GERAARDSBERGEN

Img_3817
Een delegatie van PVDA Geraardsbergen overhandigt de cheque van de 586 euro aan Lindsay Temmerman van “Geen lege brooddozen in de klas”
 

PVDA Geraardsbergen schenkt 586 euro aan het project “Geen lege brooddozen in de klas”. Het bedrag haalde de lokale afdeling van de linkse partij op met een boekenverkoop eerder dit jaar.

Een delegatie van PVDA Geraardsbergen overhandigde een cheque van 586 euro aan Lindsay Temmerman, drijvende kracht achter “Geen lege brooddozen in de klas”.

“Met het bedrag dat we ophaalden kunnen 586 lege brooddozen worden gevuld”, vertelt Pedro Blommaert, initiatiefnemer van de boekenverkoop. “We zijn zeer tevreden dat we ons steentje kunnen bijdrage aan dit lokale project dat ervoor wil zorgen dat elk kind op school een gezonde maaltijd heeft.”

Lindsay Temmerman bedankte de lokale afdeling van de PVDA. “Een kind dat niet gegeten heeft, kan ook niet aandachtig zijn in de les”, vertelt ze.

“We leven in een wereld waar rijken steeds rijker worden, en steeds meer mensen ook heel arm worden. De gevolgen zijn ook in onze scholen zichtbaar: kinderen komen met een lege brooddoos aan op school. Zolang de overheid de armoede niet structureel aanpakt, zijn dit soort initiatieven broodnodig, en daarom steunen we dit graag”, besluit Lydia Imbo van PVDA Geraardsbergen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 mrt 2023
Jimmy GODAERT
Jimmy GODAERT
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jimmy GODAERT | 08 mrt 2024

archief