Sint-Lutgardisbasisschool Zandbergen zamelt geld in voor De Kleppe

C21

Sint-Lutgardisbasisschool Zandbergen zamelt geld in voor De Kleppe

Sint-lutgardisbasisschool_zandbergen_zamelt_geld_in_voor_de_kleppe
De leerlingen van de Sint-Lutgardisbasisschool Zandbergen overhandigen de cheque van 1750 euro aan De Kleppe.
 

De Sint-Lutgardisbasisschool Zandbergen te gast in De Kleppe in Everbeek (Brakel). De school overhandigde een cheque van 1750 euro. Meester Stefan, directeur van de school, was een fier en tevreden man: “We beslisten om de opbrengst van de verkoop van onze kleuterfoto’s en van het ster-zingen in Zandbergen aan een goed doel te schenken. Ik ben heel blij dat we vandaag aan De Kleppe dit mooi bedrag kunnen schenken.”

“We kozen voor De Kleppe omdat zorgzaamheid en plezier twee belangrijke pijlers zijn binnen ons eigen pedagogisch project. En dat plezier wensen we ook andere mensen toe. Ook de kwetsbare mensen die hier in de Kleppe hun vakantie doorbrengen op zoek naar plezier en geluk”, besluit directeur Stefan.

De Kleppe biedt vakantieplaatsen aan kwetsbare groepen, personen met een mentale of fysieke beperking, mensen in armoede, mensen met autisme en personen met een bijzondere hulpvraag. Het centrum heeft sinds dit jaar ook een dagatelier waar jongvolwassenen met een mentale beperking of autisme terecht kunnen voor een zinvolle dagbesteding in het kader van mens, dier en natuur.

Kleppe-coördinator Robin Ronsyn was in de wolken met het mooie gebaar. “We  zijn bij De Kleppe heel fier op onze mooie belevingstuin en onze werking met boerderijdieren. Voor het dagelijks onderhoud en de verzorging is deze gulle bijdrage zeer welkom! ”

Tijdens het bezoek leerden de kinderen het leven in de Kleppe kennen. Ze mochten een belevingsactiviteit doen met enkele dieren en werden peter van Kleppe-konijn Grigri.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 apr 2023
Jimmy GODAERT
Jimmy GODAERT
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Jimmy GODAERT | 31 mei 2024

archief