GERAARDSBERGEN - Inwoners tonen hun liefde voor Geraardsbergen in nieuwste campagne

C21

GERAARDSBERGEN - Inwoners tonen hun liefde voor Geraardsbergen in nieuwste campagne

Editie_geraardsbergen_stad_4__kopie_
Illustratiebeeld. Foto Marc Colpaert
 
Wat gebeurt er als je twee geblinddoekte inwoners naar een verrassende locatie in Geraardsbergen leidt? Het lokaal bestuur bracht verschillende duo’s samen en zag hoe ze elkaar - eenmaal de blinddoek afging - elke keer weer vonden in hun liefde voor onze stad. Wat vinden ze mooi? Waarom voelen ze zich hier zo goed? Willen ze ooit nog weg? Elk verhaal is anders, samen zijn ze gewoon top.
 
 
 
De geselecteerde duo’s wisten niet op voorhand waar ze naartoe gingen en wie hun gesprekspartner zou worden. Het resultaat? Ontwapenende babbels, met altijd een toffe mix van curiositeit naar de ander en vooral veel genegenheid voor Geraardsbergen. “Met deze campagne wil het lokaal bestuur de troeven van onze stad in de kijker zetten. En wie kan dat beter dan onze eigen inwoners? Elk van hen heeft een heel eigen reden om hier graag te zijn: de rust, het erfgoed, de vele natuur, het ondernemerschap, de beleving voor de kinderen, het feit dat alles dichtbij is of iedereen elkaar kent… Ieder van hen heeft gelijk want Geraardsbergen is het allemaal”, zegt burgemeester Guido De Padt.De eerste video uit de citymarketingcampagne is vanaf vandaag te zien op het Facebookkanaal van Visit Geraardsbergen en Stad Geraardsbergen. Nadien worden de andere video’s gelanceerd. De campagne krijgt onder meer ook een plaatsje in de volgende edities van het stadsmagazine. Een uitgelezen plek om onze fiere burgers hun liefde voor Geraardsbergen te laten bezingen.
 
De aandachtige kijker merkt in de video’s meteen dat het logo van Geraardsbergen (en bij uitbreiding de volledige huisstijl) in een nieuw jasje steekt. Dezelfde idee van de campagne – mensen met elkaar in verbinding brengen en met elkaar in dialoog laten gaan – toont zich ook in de aanhalingstekens van het logo. De frisse, jonge kleuren tonen dan weer aan welke dynamische, energieke stad Geraardsbergen wil zijn.
 

Check de citymarketingcampagne op www.geraardsbergen.be/gewoon-top. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 apr 2023
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief