GERAARDSBERGEN - Febe is Miss Wellness Media 2023

C21

GERAARDSBERGEN - Febe is Miss Wellness Media 2023

Miss_media
Ingezonden foto
 
Afgelopen zaterdag was het finale van Miss Wellness Beauty in het Hilton hotel in Antwerpen. Deze verkiezing ging opzoek naar een ambassadrice voor de beautysector voor 1 jaar. Febe Van De Kerkhove werd Miss Wellness Media 2023. Dat wilt zeggen dat ze het meeste verscheen of te horen was in de kranten, radio’s, artikels, reportages
 
Febe Van De Kerkhove, afkomstig uit Geraardsbergen waar ook haar schoonheidssalon Bellissimo is. Ze is gespecialiseerd in huidverbetering, kleine tattoos en permanente make u. "Ik ben Miss Wellness Media 2023 geworden. Dat wilt zeggen dat ik het meeste verscheen of te horen was in de kranten, radio’s, artikels, reportages en daar ben ik zeer blij mee ", zegt Febe ons.
Ook heb ik een foto award gewonnen van een fotograaf ‘ Cris Feys’. Dat werd gekozen op basis van hoe fotogeniek je bent. Ik mag 4 dagen naar Praag gaan met Cris en de Miss van 2 jaar geleden voor fotoshoots te gaan doen.
Ik ben enorm dankbaar dat ik deze kans heb gekregen. Dit heeft een hele positieve invloed zowel op mijzelf als mijn schoonheidssalon. Het was een hele leuke en vooral leerrijke ervaring. Ik heb heel veel bijgeleerd , we hebben verschillende vaktrainingen, choreotrainingen, fotoshoots gekregen.  Ik wil heel graag de organisatie van Miss Wellness Beauty bedanken voor deze unieke ervaring. Dankzij hun mag ik nog 1 jaar meedraaien, en worden we uitgenodigd op verschillende evenementen, workshops en zoveel meer. Ik ben alvast benieuwd wat er nog te wachten staat.

Dit avontuur opent zeker en vast nieuwe deuren voor mij. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 mei 2023
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief